Αρχική Θέσεις - Απόψεις - Παρεμβάσεις Multimedia Βιογραφικό Επικοινωνία
ΔΟΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Κοινωνικό μήνυμα


TV Spot anti-cancer campaign


Συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα για την υγεία μου"


Ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής

Το «κοινωνικό σχολείο» τίθεται σε εφαρμογή από την 11 Σεπτεμβρίου (22 07 2014)
Σύσκεψη στο πλαίσιο της συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και φορέων με θέμα την λειτουργία του «κοινωνικού σχολείου»  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υ.ΠΑΙ.Θ. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ... »»
Eπίσκεψη του Υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (22 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο όπου συναντήθηκε με τον Πρύτανη κ.Δημοσθένη Σ. Αναγνωστόπουλο. Ο υπουργός ενημερώθηκε για τα προγράμματα σπουδών, τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Ιδρύματος  καθώς και για τα πρ... »»
Ενημέρωση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου για το πρόγραμμα TEMPUS (22 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφτηκε την ομάδα έργου TEMPUS του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία ως αντικείμενο έχει την οργάνωση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στην επιστήμη των υπολογιστών, στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συμ... »»
Συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου στην εφημερίδα Realnews (20 07 2014)
Ο έλεγχος του Σεπτεμβρίου προμηνύεται δύσκολος. Μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση να ανοίξει ασφαλιστικό, να κάνει αλλαγές στα εργασιακά κι όλα όσα φαίνεται να ζητούν οι δανειστές ώστε να κάτσουν στο τραπέζι για τη ρύθμιση του χρέους;
Η διαπραγμάτευση για το χρέος θα ξεκινήσει. Πρώτα απ’ όλ... »»
Να μην κάνουμε πίσω στο Κυπριακό (20 07 2014)

«Πρέπει να επιμείνουμε στις θέσεις μας για το Κυπριακό ζήτημα, όπως εκφράστηκαν τη δεκαετία του '70 και του '80» τόνισε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και πρόεδρος της "Συμφωνίας για τη νέα Ελλάδα", Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε ο εκδ... »»
To Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθιερώνει την Ασφαλή Πλοήγηση ως διαρκή ενημερωτική δράση στα σχολεία (16 07 2014)
Η παρουσίαση της νέας εφαρμογής (Application) «Cyderkid» έγινε σήμερα  παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδου από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Τα... »»
Συνάντηση του Υπουργού ΠΑΙΘ Ανδρέα Λοβέρδου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (16 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκαν ο νέος Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης και ο νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Αδαμάντιος Α... »»
Συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων στον ΑΝΤ1 (15 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας  Λοβέρδος  έδωσε σήμερα συνέντευξη «στο Πρωινό Αντ1» και  στους δημοσιογράφους Ν.Ρογκάκο και Ντ. Σιωμόπουλο. Στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει τον Φεβρουάριο  εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας ο Υπουργός απάντησε ότι  ... »»
Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στο web tv του newsit (14 07 2014)
Την ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει στην Βουλή ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος ρυθμίσεις για τη σύνοδο των πρώην Υπουργών Παιδείας και την εντοπιότητα σε μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο web tv του newsit.gr. Οι ρυθμίσεις θα πάρουν την οδό ... »»
‎Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στο Άγιον Όρος (13 07 2014)
    ... »»
Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με Ιεροκοινοτική Επιτροπή Αγίου Όρους (12 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε στο κτήριο της Ιεράς Επιστασίας με τον Πρώτο του Αγίου Όρους και εν συνεχεία παραβρέθηκε σε σύσκεψη με την Ιεροκοινοτική Επιτροπή, που είναι αρμόδια για την Αθωνιάδα Σχολή.  Η εν λόγω επιτροπή εξέθεσε στον Υπουργό το πρόβλημα των... »»
Προσκυνηματική επίσκεψη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Άγιον Όρος (12 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση,  επισκέπτεται το Άγιο Όρος μετά από πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας  και του πολιτικού Διοικητική κ. Αρίστου Κασμίρογλου. Ο  Υπουργός κατέφθασε την Πέμπτη 10 Ιουλίου το απόγευμα στην Ιερά Μόνη Σίμωνος ... »»
Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha (12 07 2014)
Ο νόμος για τις μετεγγραφές των φοιτητών είναι σαφής και δεν πρέπει ο κόσμος να αναστατώνεται, τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου. Ο Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις για τα εξής θέματα... »»
Συνάντηση συνεργασίας (10 07 2014)
Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με αντικείμενο τη συνεργασία των συναρμόδιων Υπουργείων στους τομείς της διατροφής, της πρόληψης, της αγωγής υγείας , της σωματικής άσκησης... »»
Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου σε ακριτικά σχολεία στα Δωδεκάνησα (10 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη σε ακριτικά σχολεία στα Δωδεκάνησα. Συγκεκριμένα απόψε θα βρεθεί στο Αγαθονήσι και στους Λειψούς και αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί τη Σύμη και τη Χάλκη. Ο Υπουργός Παιδείας θα επιστρέψει αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα κ... »»
Ανακοίνωση για την απώλεια του Νικήτα Γαβαλά (10 07 2014)
Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος και ο τομέας αθλητισμού του κόμματος, εκφράζουν  τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του δημοσιογράφου – αθλητικού συντάκτη, Νικήτα Γαβαλά. Ο εκλιπών βρισκόταν πάντα στην πρώτη γρ... »»
Συνάντηση Υπουργού ΠΑΙΘ κ. Α. Λοβέρδου με Σύνδεσμο Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων (09 07 2014)
Συνάντηση με  το Δ.Σ του  Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων είχε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Στη συνάντηση ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα αιφνιδιάσει με οποιαδήποτε απόφαση τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων, αλλά όπου χρειαστ... »»
Τοποθέτηση Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου κατά τη συζήτηση στη Βουλή της ρύθμισης για το δικαίωμα μεταφοράς θέσης επιτυχόντων των Πανελλαδικών εξετάσεων (μετεγγραφές) (09 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την τοποθέτηση του στη συζήτηση στη Βουλή της ρύθμισης για το δικαίωμα μεταφοράς θέσης επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων (μετεγγραφές), την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, είπε τα εξής:  «Με τεράστια πλειοψηφία στη Βουλή έχουμε ... »»
Μηνυτήρια αναφορά του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με την καταγγελία της ΟΙΕΛΕ (09 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος απέστειλε μηνυτήρια αναφορά – καταγγελία στον Εισαγγελέα Πρωτόδικων Αθηνών για την πλήρη διερεύνηση και εκκίνηση όλων των νόμιμων διαδικασιών προς απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών,  σχετικά με την καταγγελία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών ... »»
Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδου στις επίκαιρες ερωτήσεις των Εφήβων Βουλευτών (09 07 2014)
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ (Επικρατείας): Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε Πρόεδρε, κύριε Υπουργέ, κύριοι Βουλευτές, κύριοι Έφηβοι Βουλευτές, στο σχέδιο νόμου για την ειδική εκπαίδευση αναφέρεται η εξασφάλιση και η αναβάθμιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των εργαστηρίων ε... »»


Συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα


Συνέντευξη στην Εφημερίδα Real News


3.10.2010:Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΣτοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση : Σταδίου 7, 10557, Αθήνα
Τηλέφωνα : 210-3314540, 210-3315901,2
Fax : 210-3314541